Pendatang Tanpa Izin

Thursday, October 31, 2013

Gelagat Budak Lepasan PMR 2013 (Bahagian 1)

Alhamdulillah,

bersyukur kehadrat Ilahi dengan izin-Nya pada 9 0ktober 2013 telah berakhirnya perjuangan generasi 98 dalam menempuhi peperiksaan PMR.Ni p0n saya nak kongsikan beberapa kenangan selama hamper 22 hari selepas berakhirnya peperiksaan tersebut. Misalnya, kite orang main chrome book.memang bagi korang macam biase je.Tapi bagi kite orang yang duduk asrama agak berlainan pulak.Almaklumlah tak dapat balik asalkan dapat merasai kebebasan walaupun hanya sedikit tetapi kite orang sangat bersyukur.


              


Mestikorang tertanye tanye gambar ni waktu bile kan?kan?kan?..ni waktu kat surau lepas habis aktiviti kiteorang.sbenarnye aku tak de dalam gambar ni sebab aq dh blik ade hal.Bukan aku sorang je yang  takde dalam gambar ni,moniter kelas aq p0n takde.Sebabbbbb, die tgah amek gambar lh..hahaha!!yang Nampak baju yang lain dripade yang lain tu cikgu yang handle kiteorg.Makl0mlh budak dh abez pekse spe lh nak jage kan.tpi kite orang x de lah kesah sangat .


.Ni kelas kiteorang  lepas abes PMR.


HAh ni musola sebenarnye tapi bli dah x de kelas..Tepat nii dah jadi port batch aq.nak buat macam mane dah kne buang kan(gurau)SEmua cover ketawa ..aq yang  pose maut kat belakng (tengah betulkan tudung).Dorang ni mememang suke amek gambar.Kalau nak tahu nilah tempat kite orang solat,main game,berbual segale Nye bermula disini.ok lh  jgan lupe tggu bahagian yang seterusnya.Kerana ini baru permulaan.
Assalamualakum


Saturday, December 15, 2012

Sedih Lagi

Dah lama tak update blog maklumlah nak PMR haha..Jam 1:49 a.m bertarikhkan 16 Disember 2012. Air mata aku meniti lagi sebab aku mungkin kecewa sebab seorang  yang aku anggap SAHABAT dia tulis status dia nama die' "THE GREAT FRIEND".Aku rapat sangat dengan dia,tapi aku tak tahu la isi hati dia ntah dia suka aku ke tak?.Tapi sumpah aku sedih sebab nama aku tak ada dekat situ.Aku tahu mungkin korang akan cakap aku jeles.Aku pun tak tahu.Stop la semenjak dua menjak dan memenjak menjak ni aku selalu nangis pasal kawan.Aku pun tak nak tapi aku pun ada perasaan.Aku cuba untuk tahan airmata aku tapi aku tak boleh.Korang aku sayang sangat kat korang tapi kenapa korang buat aku macam ni..0key la sampai sini je..nanti kalau aku ada masa aku update lagi ye..

Friday, August 17, 2012

SELAMAT HARI RAYA

ramadhan sudah pun sampai kehujung nyerrrr...kini syawal menjelma....pnat jugak aq nk edit gmbar....(korang nk edit jugak ke????? meh cik miena tnjukkn kt wbsite www.picmonkey.com)...dh sdah ke laen plak..pde bln syawal ni cik miena nk ucap kan SELAMAT HARI RAYA kepade smue pengintip blog cik miena....cik miena sayang la kat korang/...raye jgn syok maen mercun nnti blek tggl 8 jari plak...haahahah...k la cik miena buzy nk pekse kne study...so ...skali lgi cik miena ucapkan SELAMAT HARI RAYA....

Friday, July 27, 2012

TRIP TO KUALA LUMPUR Part OnE

           



                                    ni lah bas kite orang ...pen0h gilerrr barang mampat gilerrrr


                                       
 berhenti kat R&R ...aq p0n x ingat r&r mner yg pnting kite org berhenti kat sini pkol 1 pagi kot..pastu smpai kat R&R kl pkol 3 pagi tpi kite org bg0n pkol 5...thu knape bile dh smpai awal bdak laki turun dorang tgok euro...sengal gileee...dorang ni ngantuk tpi nk jgk amek gmbr.aq p0n lyn je lh.


                                    
           ni lah die salah satu kedai kt R&R.waktu tu lpar gile.tpi nk bwat cam mane smue kedai dh tutup.mmg lh kedai ape yg je yg bkk sampai kol1 kan.Jasi kite orang makan je lh makanan yang kiteorg bawak dari hostel.


Bile sampai je KL!ape lagy solat subuh lh.hah ni lh die mke bdk lpas solat yg genbira

lepas solat!ape lagi


lagi..



dan lagy
Nilah die.bdak ni sbenarnye nak amek barang tpi nmpak aq pgg kamera je.ape lagy.amek gambar lh even background die cam serabut.ape kesah!!

Assalamualaikum




                                                                                                                                                                

Friday, June 22, 2012

Kau Ada Di Kala KuSuka Di Kala KuDuka

ni ar sahabat aq,sudah menjadi  5 orang best seronok gilerrr,gambar ni aq sn diri yang create...
ni kite orang kat kelas..x boleh bla masing2 posing..mkl0mlah..camera women kite orang so2(sabrina)..thanz sob2..nice photo.
biar ape p0n yang terjadi insyaAllah kite org sntiase mnjadi SAHABAT TILL JANNAH
(DOAKAN UNTUK KITEORG ehh)

Tak Pack Barang Lagy

                                        
ish2...dh lme x tkan keybord ni....nk citer la kat korang yg ary rabu mnggu dpan aq nk kne  gy lwtan kt slangor  tpi aq x pack brang lgy sbb x smangat la nk pegy mcm x de pape yg brlaku dh lah esok kne blek kamp0ng nk amek result kakak....kt mlake plak 2 smpai ary ahad..dh la aku pnat tpi x la dugaan biase la 2 ..k arrr aku x de mud la....jgn lpew follow

Friday, June 8, 2012

MalaznYee nk Blek Asrama

                 
malaz nyeerr nk blek asrama..Arghhh!!!! kejap nyerr cuti rse mcm 1 hri ...korang nk thu x knape aq mlaz nk blek asrama sbbnyerrr aq mlaz nk kemas loker dgn barang2 nyer  lgi..pas2 aq dh x boleyh nk edit blog utk korang...ddk asrama blek 2mggu skali plak 2 ..lgi lerr  tension..knape la skejep je cuti ni eakkk...tpi dlm mse yg sme aq nk jmpe kengkwn aq..kelab gile2 aku 2...woww x sabernyerrr..nk amek kertas pekse lgi wow brdebar-debar seyhhh!!!!  nk jumpe cikgu bru lgi(tpi sbnarnye aq x de kesah sgat psl cikgu bru) sbbnye bgi aq biase je k0t..k laa sbnarnye aq ade keje nk packing brg ..(sory aku  x boleyh tlis pnjang2) so  dh bce smpai abez follow la.k Wasalam