Pendatang Tanpa Izin

Saturday, December 15, 2012

Sedih Lagi

Dah lama tak update blog maklumlah nak PMR haha..Jam 1:49 a.m bertarikhkan 16 Disember 2012. Air mata aku meniti lagi sebab aku mungkin kecewa sebab seorang  yang aku anggap SAHABAT dia tulis status dia nama die' "THE GREAT FRIEND".Aku rapat sangat dengan dia,tapi aku tak tahu la isi hati dia ntah dia suka aku ke tak?.Tapi sumpah aku sedih sebab nama aku tak ada dekat situ.Aku tahu mungkin korang akan cakap aku jeles.Aku pun tak tahu.Stop la semenjak dua menjak dan memenjak menjak ni aku selalu nangis pasal kawan.Aku pun tak nak tapi aku pun ada perasaan.Aku cuba untuk tahan airmata aku tapi aku tak boleh.Korang aku sayang sangat kat korang tapi kenapa korang buat aku macam ni..0key la sampai sini je..nanti kalau aku ada masa aku update lagi ye..