Pendatang Tanpa Izin

Monday, June 4, 2012

Aku,Aniss Dan Anne



Aku,Aniss dan Anne mengisahkan tentang aku dan sahabat aku Anne(Jep0n) dan Aniss(Aniss N) .kiteorg mmg rapat ttapi masing2 beng0ng so bile sme beng0ng2 jdi lah sahabat...Aku xthu la kalau2 Anne dan Aniss just anggap aku "Kawan" jerk mngkin aku jerk sorang yg prasan tpi percayalah dorang sntiase ade wk2 aku sng mhupun ssh.Aku ni mmg bec0k x smue org dpat trime aku sbb kekadang mulut aku ni pedas jgak tpi Alhamdullilah sbb dorang ni bleh time aku...sbb 2 la aku syg dorang sesangat.ish aku ni klau menaip x igat dunie.Ok meh aku knal kn siape shabat aku.first sahabat aku is Aniss Nasriah Bt Mohd Nasir..nmpak skali pndang mmg lembut tpi rupe2 nye die ni ganas Yg teramat.tpi x pe aq p0n ganas jgak.die ni nmpak je pendek tpi die sme tinggi ngan aku cme die ni ske prasan yg die ni lgi tggi dri aq..ble jln sbelah die nnti msti sruh berhenti kjap aku igat ape la die nk brithu aq rpe2 nye nk tgok yg die ni tinggi dri aq ke x...plek3 tpi wlau ape p0n die ni tetap semp0i sbb 2 aq ske..dn jgak aq glarkn die ni Penasihat aku sbb klau aq ade msalah die lh yg x ptus2 bgi nasihat,semangat dan dorongan...pnjang plak aq citer psal die ni..ok jom kte citer psal  sahabat aku yg brbaju taik ayam ni..x de la bkn taik ayam die ni pustakawati sbb die ni kemas ,sopan la jgak kot....
nme die Anis Nabihah Bt Abd Razak ha!!!! dkat2 je nme dorang ni...die ni byak gelarannye...such as, anne,jep0n,N dn byk lgi la...ha nk cite psl nme Anne..die ni slalu kne ejek sbb ari 2 form 4 laki ade gne nme Anne sbagai mat keling....kesian die ni..die ni p0n ustazah bgi aq sbb bab2 agame ni die terer sket..mkl0mlah ajk dakwah dkt surau..ssh 2 mmg la  aq terlentok sket je dh kne kj0t ngan die tpi klau aq dok sbelah die  x tertid0r plak nk thu sbb ape..sbbnyerrrrr die ni klau ngan aq slalu berbual je..die ni jgak pengedar..haaaahh!!!!! bkn pengedar dadah tau tpi pengedar PaGoDa...Hish aq ni buat suspen je....Anne ni ble msuk klas nnti die akn ckap  "SPE NK BELI PAGODA TINGGAL SKET JE NI"...huhuhu mmg pneng tpi klas aq ni  mmg kaki makan jdi mmg abez la pagoda....ok lah pnat tngan aq nk mnaip utk followers aq...bye sye korang

1 comment: